2023 Home Design Trends – Lag et uanstrengt oppfrisket hjem

Innleggstid: 2023-04-13

Har du noen ideer om designstilen når du skal forberede en boligoppussing?Følgende er noen forslag om hjemmedekorasjon.Hope at høykvalitetsproduktene til PULUOMIS kan bringe de ønskede nye endringene til hjemmet ditt.

• 1. Nyt et rom i naturen

 

Folk har et travelt liv i lang tid, og noen ganger er de ivrige etter å komme tett på naturen og slappe av i kropp og sinn.Ved å integrere naturlige materialer som tre, furu, stein og andre elementer i hjemmets design, kan du enkelt skape naturens atmosfære og skape et stille rom for deg selv i den travle byen når som helst, hvor som helst!Du kan for eksempel vurdere å kjøpe møbler i heltre.Materialet er tøft og lett å vedlikeholde;den er laget av naturlige materialer og vil ikke frigjøre skadelige stoffer til menneskekroppen.Det er et godt valg å oppleve naturen!

PULUOMIS gir deg et bredt utvalg av tremøbler, du kan alltid velge det mest passende produktet for deg!

 

Vinkeljusterbart sofasidebord

Dettesidetable er tilgjengelig i L- og Z-former og er enkel å montere.Det kan være en nyttig arbeidsstasjon både på jobb og hjemme.Det er en bordplate hvor monitoren og andre småting kan plasseres.Dens enkle og stilige design vil utfylle enhver innredning i rommet ditt og smelte sømløst inn med andre møbler.

 

 

 

 

Dette spisesettets bord og stoler har svarte rammer og ben, noe som gir en følelse av enkelhet og mote til hjemmet ditt.Bordplaten, stolsetet og stolryggstøtten er alle ferdig i tre.De naturlige trefibrene skaper en moderne visuell appell.

• 2. Sense of Atmosphere

 
 
6

De forskjellige smarte lysene til PULUOMIS kan ikke bare settes sammen til den formen du vil ha, men kan også kobles til enheten via appen, og du kan lage scener vilkårlig, noe som gir deg en forfriskende forandring!Dynamisk musikk, personlig design og drømmende farger er rett og slett gode hjelpere for å hjelpe deg med å skape en atmosfære!Inviter venner til en fest hjemme, så slipper du å bekymre deg for å kjede deg!

 

 

 

Enkle og pene linjer kombinert med fargerikeRGB lysene injiserer øyeblikkelig dynamisk atmosfære i rommet og tilfører litt fargevitalitet til rommet!

Mobilkontroll for enkelt å skape stemningen du ønsker og lek med stemningsbelysning for å forsterke underholdningen din!

Bilde 2

• 3. Gi kjæledyret ditt et komfortabelt hjem

 

På grunn av travelheten og tomheten i daglig arbeid og studier, har kjæledyr gradvis blitt en erstatning for mange mennesker i løpet av hjemmelivet.Flere og flere velger å bruke kjæledyr for å lindre ensomhet og varme opp livet.Overfor det fartsfylte og innadvendte bylivet,mmalm og flere mennesker har også begynt å lindre ensomhet og næring ved å holde kjæledyr.

Gi et mer behagelig miljø for kjæledyret ditt!

PF003-WH-X-Hjørne-skjult-kattesøppel-boks-møbler4

 

 

 

 

Denne veldesignede skjulte kattesøppelboksen skjuler søppelboksen samtidig som den fungerer som TV-stativ og oppbevaringsbord.Den inkluderer et oppbevaringsstativ for magasiner, søppelposer, kattemat, skjeer og andre kjæledyrutstyr.På små rom er dette den ideelle plassbesparende løsningen.Denne nyttige kattesøppelboksen utnytter tilgjengelig plass og holder rommet rent og organisert.

 

 

 

 

PULUOMIS multifunksjonelt kattesandskap, la katten din leke mer fritt, dette kattetoalettet med dør vil være kjæledyrets favoritt.Den karakteristiske kaktusformen er både funksjonell og dekorativ, og tilfører nydelig natur til hjemmet ditt.

PF002-WH-X-Multifunksjonelt-Kattesand-skap-med-Katt-skrapestang3

For flere produkter, vennligst besøkPULUOMIS nettsted.Vi er spesialisert på å gi deg en helhetlig hjemmeløsning for deg.Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss når som helst.Vennlig hilsen ser frem til å samarbeide med deg!


  • Tidligere:
  • Neste:
  • Legg igjen din melding:

    Skriv din melding her og send den til oss.